Haags Bus Museum    Verhuur


 

Onze bussen zijn voor diverse gelegenheden te huur.


Bruiloften

Een bruiloft is extra feestelijk als alle gasten worden vervoerd per oldtimer bus. Iedereen zit gezellig bij elkaar en er zijn geen parkeerproblemen, omdat de bus uw gasten kan ophalen op een centraal punt waar genoeg parkeergelegenheid is! Een historische bus geeft er nog meer cachet aan want iedereen heeft daar wel zijn of haar herinneringen aan.
Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier , wij nemen daarna z.s.m. contact met u op!

 

Groepsvervoer

Natuurlijk verzorgen wij niet alleen trouwritten. Maar wat dacht u van een uitje met het bedrijf? Ter gelegenheid van een jubileum? Misschien heeft u vroeger wel in Den Haag gewoond en wilt u met de familie een rondje door Den Haag maken ? Er zijn vele mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier , wij nemen daarna z.s.m. contact met u op! Daar wij een samenwerkingsverband hebben met HTM Specials kunnen wij onze bussen inzetten voor diverse activiteiten.

 

Promotie

Onze bussen zijn ook al statie object te huur. Heeft u een jubileum op de zaak en wilt u aandacht trekken? Zet een oude bus voor de deur. Of wilt u de bus ergens op locatie hebben om mensen uit te nodigen een kijkje te komen nemen. Ook hier zijn vele activiteiten mogelijk.
Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier , wij nemen daarna z.s.m. contact met u op!